Seznamte se s LEXEM

4 roky, bull mix

Víme, že rodina, kde nebudou muži, děti, ani psi nebo jiná zvířata se hledá velmi těžce. Stále ale doufáme, že se stane zázrak a do Lexíka se zamiluje někdo, kdo mu bude moct dát domov.

Pokud byste mohla být právě VY jeho zachránce, prosím, ozvěte se. S Lexíkem je možné se přijet do útulku seznámit.

CASPER

Casper má všechny předpoklady stát se věrným a oddaným psím parťákem. Je hodný, pohodový, vyrovnaný, přátelský, umazlený, chytrý, učenlivý, hravý, zvídavý.

ART (ARTÍK)

Malé zlatíčko. S člověkem, kterému věří, komunikuje, jde na procházku, nechá se hladit, vzít do náručí. Jeho důvěru je ale potřeba si získat postupně.

BELMONDO

Přátelský, umazlený, komunikativní, chytrý, učenlivý, ochotný. Pěkně chodí na vodítku, na procházkách neřeší lidi, psy, koně. Pohodář. Věrný, vděčný parťák.

ENDY

Endy je hodný umazlený pejsek menší velikosti. Je vděčný za každé pohlazení a odměnu. I když je to senior, je stále veselý a hravý, má  rád procházky. Umí základní povely.

ARNI & FALI

Kluci jsou malá zlatíčka. Přátelští, milí, nenároční, klidní. Zvyklí na bydlení v bytě. Spolu skvěle sehraní. Pěkně chodí na vodítku, bezproblémoví na manipulaci.

LEVI

Přátelský, umazlený, aktivní, hravý, chytrý, učenlivý, zvyklý na bydlení v bytě.

DASTY

Dovede být přátelský, milý, hravý, dojde si pro pomazlení. Dobrý hlídač.

NERO

Přátelský k lidem, aktivní, hravý, vášnivý aportér. Pracovitý, učenlivý, zvládá základní povely.

NO k adopci

BAX

Přátelský, milovník lidí a procházek.

ŠOTY

Milý, mazlivý, ke svým lidem přátelský, vděčný, nenáročný. Miluje procházky.

DENY

Veselý, hravý mazel. Přátelský k lidem, kteří se mu líbí. Zvyklý v bytě. Miluje běhání, hračky, aportky, procházky, mazlení.

ELI

Klidná, přátelská, umazlená, vděčná za každou pozornost a pohlazení. Miluje procházky, pěkně chodí na vodítku. Může do rodiny k aktivním seniorům, i k větším dětem.

BERTÍK

Přátelský, nenáročný, vděčný za každou pozornost a pohlazení. Miluje procházky a mazlení. Je vhodný do rodiny k aktivním seniorům i k dětem. Zvyklý na bydlení v bytě.

KUKY

Veselý, hravý. Miluje hračky, aportky, procházky, mazlení, pamlsky.

ANGEL

Jemná, citlivá, veselá, mazlivá, chytrá, učenlivá. Může do rodiny k větším dětem.